Jul 17, 2007, 4:05 PM

Научи ме 

  Poetry
712 0 3
Ти ме промени.
... За което ти благодаря!
Разби всички мои мечти
и така ме научи загуби да търпя!

Любовта в моите очи
към тебе се изгуби!
И виновният си ти,
макар да отричаш своите загуби!

Ще те забравя,
от сърцето ми всичко ще се заличи!
Чувствата си в сълзите ще удавя
и ще ги пусна да потънат в твоите очи!

Забрави и ти за мен!
Пожелай друга сега,
започни своя ден
с усмивка, както аз правя!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??