Писания във форуми чета,
от ужас всичко в мен се преобръща...
-Тоз урод е!!!-А тази е свиня...
-О, Боже чак ми се повръща!!!
Кажи ми как да съм добра,
когато злото властва на земята,
когато във душите ни цари тъма,
когато думите показват ни делата.
-Защо?Нима светът не е голям,
нима не можем да се хванем за ръцете'
защо не искаме да променим света,
а тънем във калта на бесовете?
Аз зная, че ще станем по-добри
дори да ни накараш да се влачим по колене
за да почустваме как в другия боли...
Добър бъди и научи ни да обичаме.
© Неземна All rights reserved.