Apr 29, 2009, 11:28 AM

Навреме 

  Poetry » Love
531 0 4

Този поглед -

нахъсана

сива

светкавица -

сетния

дъх

ще ми вземе.

За смърт

ми е рано,

за сватба

е късно...

За любов

ми е точно

навреме!

© Аноним All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??