Feb 12, 2013, 1:13 PM

Навреме 

  Poetry » Other
869 0 4

По мъничко от тебе си крадях.

По мъничко от тебе вдишвах.

Защото знаех, че ще дойде ден,

когато вече ще съм ти излишна.

Но ще обичам всяка твар и цвят, и звук.

Това не може никой да ми го отнеме.

Защото имам право да съм тук.

И да обичам - тук, сега. Навреме.

© Врабчето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??