Apr 1, 2015, 9:13 PM

Навярно 

  Poetry » Love
528 0 1

Ще тичам боса по асфалта,

докато петите ми не се изтъркат,
ще поискам нечии в замяна
и сигурно накрая ще се спъна.
Ще се изтъркуля,
ще се изтупам,
но навярно ще се върна 
пак при теб.
Навярно.

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Някак слънчево и същевременно носталгично. Звучи и се усеща красиво!
Random works
: ??:??