Jul 4, 2015, 11:30 AM

Навън вали 

  Poetry » Love
379 0 2

                                                              Навън вали

 

 

Навънка силен дъжд вали,

надбягва се с моите сълзи.

Съдбата тъжна и радостна, нали?

Нощната тревога и радостта пълзи.

 

Колко ли тялото ми ще  издържи

да среща трепети и нежност,

да нахлуват в мене  сто лъжи,

искам тебе, само тебе и твоята вярност.

 

Не съм самотница, но усещам се сама,

когато времето твоя вик отдалечава,

денят е смазан от догадки и тъма.

Кое сърце съдба такава заслужава.

 

 

Изгрей, слънце, дори в тъмната нощ.

При  слънчев изгрев цъфти душата,

изпълва се сърцето с любовна мощ,

в топлината и обичта къпят се сърцата.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Калоян благодаря ти за коментарите.Поздрави.
  • "денят е смазан от догадки и тъма.
    Кое сърце съдба такава заслужава?"

    Никое не заслужава такава съдба! Но тя много често не е справедлива с добрите и истински сърца.... Харесах! Много добра творба! Поздравления!
Random works
: ??:??