Dec 16, 2013, 6:13 PM

Наздравица 

  Poetry » Love
685 0 10

Налей любов, на глътки непосилни
да пием до забрава и да ни горчи.
Омайно биле да ни дава сили
да се обичаме дори и да боли.
 
Налей без мярка
  (чаши пЪлни),
на виното рубина прибави,
аз щипка тайнственост ще ù допълня
да се напием с лудост. Тост вдигни.

Наздравица за тази обич наша
запазила през време и тъги
искрицата, пожара, същността си...
До дъно пий и нека споделим

сърцата си, магията, душите...
Нощта е пълна с вино и любов.
Наливай ми... наливай до насита...
Наздраве, скъпи! Твоя до живот.

© Биляна Битолска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??