Чаша бяло вино... самота,
телевизията филм повтаря.
Светлина, потънала във мрак...
спомени навява. Любов.
Тишина, поетът молива подостря!
Камбана, вик и тишина...
какво е обич неразбрана.
На листа бял споделяш своята тъга.
Бездомен в своя дом... безадресен.
Лукавият лиги точи, надежда носи.
Безликият за снимка дава всичко.
А ние се предаваме без никакви въпроси.
© Ангел All rights reserved.