Jun 27, 2015, 11:41 AM

Не..... 

  Poetry
346 0 2
Не умирам. Макар че поисках.
Да, защото живея във вас.
Аз съм силен, защото съм истина.
И така - до последния час.

Не изчезвам.... Не ще ме забравиш.
Аз забравата преодолях.
Със целувката ми - като жарава -
във сърцето ти ще горя.

Не, не спирам - напред продължавам.
И дори не поглеждам назад.
Но зад мен тъмнината остава....
И сега съм във вашия град.

Не, не мразя. В мен няма омраза.
И не съдя заблудши души.
Да, така е - аз всичко ти казах.
Ще ти пиша. И ти ми пиши.

© Стефан Янев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Лирическият нещо преживяно
    в душата без да ще е притаил...
    И ту воюва с него, ту го брани.
    На знамето си "НЕ"-то прикачил...

    Прочетох доста. Имаш интересен стил и оригинални находки.Определено ще те чета.
  • Идеята беше от тук.
Random works
: ??:??