Mar 31, 2012, 10:26 PM

Не аз... 

  Poetry
1079 0 28

Не аз,

а една мелодия

облича стиха

с пръстите на надеждата.

Аз просто

тихо отварям вратата ù

и се оглеждам...

 

Не аз,

а мечтите

рисуват съдбата

по платното на спомена.

Аз просто нежно

галя картината

и се моля...

 

Не аз,

а страстта

волно лети

с криле от радост.

Аз просто пия

жива вода

и съм младост...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??