Oct 29, 2013, 9:34 PM

Не беше дъжд 

  Poetry » Love
802 0 16

 

Не беше дъжд.
То бяха стъпки на
една жена, която е далеко.
По хлъзгавата хладна светлина,
по мокри листи, покриви, пътеки,
отмина като облак - чист и бял.

Недейте хич поглежда към небето!
Тя търси мене.
Тя не ме видя!
Една жена, която е далеко.

 

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??