Mar 31, 2010, 12:19 AM

Не беше любов 

  Poetry » Love
765 0 3

Не беше любов, щом така нарани ме!
Не беше любов, щом сърцето разби!
Не беше любов, ти си демон без име,
играещ умело със хорски съдби!

Не беше любов, беше дяволска нужда!
Не беше любов, куп лъжливи мечти!
Не беше любов, любовта ти е чужда,
ти душата ограби и сърцето срази!

Не беше любов, само нужда от вяра!
Не беше любов, а с резета врата!
Не беше любов, разпокъса я цялата,
моята безгранично любяща душа!

Не беше любов, щом сега съм пустиня!
Не беше любов, само моментна искра!
Не беше любов, защо остави ме жива,
сега да оплаквам свойта съдба?

© Таня Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??