Aug 10, 2011, 7:19 PM

Не беше стих 

  Poetry » Other
497 0 5

 

Животът ми не беше стих,

а лодка

в бурното море.

Примамваше я залив тих,

но тя не можеше

да спре.

 

А все я люшкаха вълни,

задържах я едвам

с весла.

Изнизаха се тежки дни,

накрай доплува

до брега...

 

Аз злите бури победих,

ала отмина

младостта...

Сега очаквам залез тих.

Вълни не идват

в старостта.

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??