Dec 17, 2022, 1:03 PM

Не бих оставил словото да мръзне... 

  Poetry » Love, Other
480 4 7

Не бих оставил словото да мръзне

в забравата на зимата, отвън.

От моето сърце не ще откъсне

мълчанието влюбеният звън.

 

И в блянове, в химери и във сън

на лирата ми струните трептят,

и няма да пропадна жалко вдън

тъгата ми щом стихове пламтят.

 

Послания към тебе ще летят

в посоките различни на света.

За теб над всичко ще се извисят

с безкрайна чувственост от любовта.

 

От хилядите песни, вярвам аз,

една поне ще чуеш в топъл час.

 

 

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??