Жадувам твоята милувка,
а ти не знаеш за това,
не бих посмяла да се втурна
в твоя млад живот така.
Не бих си позволила даже
за миг да спомена пред теб това
и моя пламък ще подтисна
с болка в стихове сега.
Единствени те ще попият
усещането ми за самота
и моята любовна лудост
в ред най-нежен ще стопя.
© Боби All rights reserved.