Dec 29, 2012, 12:31 PM

Не целувай моите устни! 

  Poetry » Love
771 0 3

Не целувай моите устни,

не докосвай ги, ще те запалят!

Като вино сладникаво, вкусни,

омагьосват, тръпнат и галят.

 

Не докосвай ги, огън гори ги,

ще бушуват страстни пожари,

сложи пръст, казвай им - стига,

че омайват и будят кошмари.

 

Не поглеждай ме скришом в очите,

стискай клепки в целувката блага,

искри ще припламват, стопли се,

после - крачка, обръщай се, бягай!

 

Не мечтай за гореща постеля,

ще орисаш на клада душата,

идвай тихо, сама... и в неделя,

щом прегърне здрачът луната.

 

Не наказвай ръцете да милват,

да ме лазят със бурите диви,

щом пипнат ме, в миг ще се килна,

ще се люшкам в длани игриви.

 

Не целувай моите устни,

не мъчи ги да шепнат словата,

не оставяй сърце да се пръсне,

прогони ги, тръшни им вратата!

 

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Препраща ме към моето "Целувай ме!" Антагонистични заглавия,но еднакви в страстта си стихове.Страхът от силната любов води до отричане,но то все по-бурно я разпалва.Поздрави!
  • Като че ли не си много сигурен ...
Random works
: ??:??