Jul 9, 2017, 12:17 AM

Не давам Любов за Любов...- просто я давам! 

  Poetry » Love
532 2 7

Не искам

да ми даваш

надежди...

Не давам

Любов

за Любов...

И не

съжалявам –

просто я давам...

Не искам

да ми казваш

"Обичам те" –

не желая...

Стига ми,

че аз ти го

казвам...

Така е...

Не очаквам

нищо

в замяна –

Изборът

правя го аз...

С цялата си

пламенна

страст...

 

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??