May 25, 2006, 9:48 PM

Не е лъжа  

  Poetry
752 0 0
Изведнъж задуха се вятър силен,
проля се в мига дъжд проливен,
косите и руси във въздуха хвърчат,
дали е възможно мислите в нея да умрат ...
Сбъднати мечти ли бяха това ?
А може би просто отложени слова.
Сбогом! Изрече и той в проливния дъжд.
Изрече ги той, но слънце изгря изведнъж.
Колко щастливо и чудно събуди се тя,
без дори да осъзнава, че сънят и не е лъжа!

© Елен Ривес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??