Dec 7, 2013, 8:37 PM

Не е любов 

  Poetry » Love
735 0 2


Не е любов.
Измислила си го насън.
Не е любов.
В главата ти е само.
Измислила си топлото му рамо,
гонещо студа навън.
Измислила си неговите думи,
които ти е казал през сълзи.
Измислила си си,
че го боли,
когато пратил е куршуми
право в твоето сърце.
Измислила си си, дете.
"Не е любов",
казват ти и те.

© Зорница Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??