Mar 24, 2015, 8:35 PM

Не е това 

  Poetry » Love
271 0 2

Аз мога да съм безумно твоя,
да се зазидам в кожата, в дъха,
да попивам думи, когато говориш,
да ги превръщам в своя въздух и вода.

 

Аз мога света да запаля,
за да съм част от твоите зеници,
след себе си разруха да оставям,
за да те накарам да ме обичаш.

 

Аз мога да срина небосводи
за да накарам сърцето да прескача,
със себе си ветрове да водя,
за да те изкопча за себе си от здрача.

 

Аз мога… Но не е това,
което искам душата ти да запали.
Ще гасна, ще чезна, но до теб ще стоя,
само ако сам ме пожелаеш.

 

 

21.03.2015г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??