Jan 17, 2007, 9:52 PM

Не гледай небето 

  Poetry
1255 0 5

Не бъди горд,
не гледай само звездите,
не се стреми към Луната,
не обичай само Слънцето.
Слез на Земята...
Склони глава, наведи я и погледни
красотата...погледни това,
което е тук, не на небето.
Виж колко болка и мъка
има по света.
Виж колко обич и ласки
ще ти даде любовта.
Не оставай сам...
Не се страхувай от чувствата,
от това, което иска сърцето ти.
Погледни към мен-няма да те нараня.
Нека ти покажа,
че това тук което докосваш сега
се обича и може да те обича.
Нека ти разкажа за чувствата,
които се борят във всеки от нас.
Почувствай, колко те обичам,
бъди земен за мен..
Дай ръка, сложи я на сърцето ми,
усещаш ли как бие,
то бие за теб.
Не гледай само в небето
тук има много място за теб.
Тук до мен мястото е за теб,
нека ти покажа че на земята се обича,
нека ти покажа любовта.

© Бени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??