Не ме обсебвай
с ревност груба,
с необуздана страст
и с искане
да бъда друга!
Аз браня
свободата "луда"
и мразя
сцени, обещания
и... всякаква принуда!
Не ще допусна
да ме промениш
изцяло
в подобие на мен,
но в криво огледало!
Та птица волна
би ли си стояла
затворена във клетка
макар от злато цяла?!
март 2018 г.
© Nina Toshich All rights reserved.