Jun 24, 2014, 10:05 AM

Не искай да бъда щастлива без теб 

  Poetry » Love
726 0 3

Не искай да свиквам без тебе! Не мога!

Единствено близо до теб

забравям униние, страх и тревога

и смело се взирам напред.

 

Посоката ясна - зовът на сърцето

разстила пътеки пред мен,

мечтите ми тръгват натам, накъдето

блажено протяга се новият ден,

 

защото с усмивка посрещам зората,

че някъде будиш се ти.

Не искам пари и цветя, и палати,

а само до мен да заспиш.

 

И миг да живея без тебе не мога!

Във фурната слагаш ли лед?

Поискай живота ми, всичко, за Бога,

но само не искай да мога без теб!

© Таня Донова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??