Ако искаш да бъда физически твоя изцяло.
Моето тяло с радост би ти се отдало.
Но не искай от мен любов.
Не може тя да те последва при всеки твой зов.
Винаги дълбоко я скривам.
За да не се наложи заради някого
на сто парчета да я разбивам.
Но ти не искаш и не търсиш любов.
И към теб ли живота е бил суров?
Гледам жалостиво когато те боли.
Страдам мълчаливо,ако си ми ядосан ти.
Желая да си надвесен над мене горещ.
Все още не съм изтрила този свой копнеж.
Наблюдавам те с ясни очи.
Но се прикривам и в тях похотта не личи.
Понякога се чудя дали съм ти любима?
Или ме лъжеш и друга има?
Ти си доста сложен компонент.
А аз съм твърде страхлива-
за да продължавам с този експеримент.
Само не искай от мене любов.
Защото тя ми помага да преживявам в живота суров.
© Ванина All rights reserved.