Sep 16, 2023, 8:18 AM

Не искай от мен (Обичам те) 

  Poetry » Love
286 0 0

Не искай от мен да те забравя,
да спра да те обичам.
На друг сърцето и душата си няма как да доверя.
На тебе ги оставям.

Не искай от мен да те намразя,
това е нещото, което не мога да направя.
От малка само теб желая
оттогава в теб съм влюбена.

Не искай от мен да не те мисля,
за теб да не се тревожа
или да спра да ти благодаря.
Все пак живота си на теб дължа!

Не искай да не проклинам съдбата,
че не се развиха, както заслужавахме нещата.
Така и нямахме възможността:
да се прегърнем, целунем, да правим любов до сутринта.

Обичам те – тези думи само на теб ще изрека,
защото край – приключих с любовта!

21.06.23

Гергана Нейчева

© Гергана Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??