Не искам да те виждам, а очите ми копнеят за това.
Не искам да те чувам, но искам да чувам твоят глас.
Не искам да се влюбвам, но сърцето ми забравя за това.
Не искам да те усещам, но безсилна съм сега.
Не искам да плача, но сълзи проливам всеки ден.
Не искам да се моля, но съм вярваща все повече с всеки изминал ден.
Не искам да те търся, но навсякъде гледам за теб.
Не искам да чувствам, но не мога да командвам своето сърце.
Не искам да живея щом не си до мен.
Не искам да копнея, ако загубя теб.
Не искам да те сънувам, но всяка нощ правя това.
Не искам... но... О,Боже! Какво да правя?
Щом ти си за мене мъжът!
© Ванина All rights reserved.
Когато има толкова "не искам", обикновенно говорим за истинска любов..
Харесва ми стиха ти и се чудя, защо никой не му е обърнал внимание?!
Случаен пропуск навярно.
От мен/6/