Oct 14, 2008, 6:34 PM

Не искам 

  Poetry » Other
932 0 2
 

Влезе в живота ми, а не те исках.

Намести се в сърцето ми, а не те исках.

Всяка твоя дума ме караше да мечтая, а не го исках.

Сега остана само тъмното миналo, което не искам.

Болните спомени, които ме убиват по малко.

Изтрий ги, защото не ги искам.

Безчувственото ми сърце вземи, не го искам.

Въздуха ми вземи, той вече не ми трябва.

Ще легна в студената земя, само това искам.

Далеч от теб... да спася душата си,

единственото, което имам...

© Биляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??