Oct 19, 2017, 10:33 AM

Не искам 

  Poetry
431 0 0

Не искам да решавам проблеми,
и силна пак да ме наричат.
Искам мъжко сърце до мен
в любов да се обрича.

Не искам товар на плещи да нося,
аз вече сълзи много пророних,
за едно сърце аз прося,
самота на сърце пак нося.

Бял воал душата ми постила,
но на пук я мачкат те,
де е моята любов,
кой ми я отне?


 

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??