Aug 2, 2012, 10:27 PM

Не искам да мисля за тебе 

  Poetry » Love
1049 0 29

   Бавно пада мрак и нощта

   спуска се тъжно пленена,

   уморена напевно шепти

   как не искам, а мисля за тебе.



             С болка заключвам сърцето си,

             вятъра връзвам в косите със мрежа,

             безнадеждно отпускам ръцете си

             и не искам да мисля за тебе.



                        Няма думи на тази земя

                        да опишат копнежа ми нежен,

                        и не искам да мисля, а знам, 

                        че не мога да мога без тебе.   


© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??