Mar 12, 2015, 2:23 PM

Не искам вече да те виждам 

  Poetry » Love
530 0 0

Не искам вече да те виждам, аз бях прекалено добър, а ти се възползва от това....
Заминавай, искрено се надявам, че утре щастието пак ще почука на моята врата!
Забрави ме, нали не съм красив? А всичко останало за теб няма значение....
Заминавай, вече не искам да те виждам.... утре слънцето отново над мен ще изгрее!

Съжалявам, че сгреших като си помислих, че си различна, за всичко сам съм си виновен....
Сърцето ми се къса, но заминавай.... не искам никога вече да те виждам!
Тъгата ме убива, но ще се изправя и ти обещавам, че ще се преборя с тази болка,
защото ти ме нарани, но съм сигурен, че много скоро ще се науча отново без теб да живея!

Ти ще съжаляваш, че си замина, обещавам! Недей да забравяш моите думи....
За тъгата, за изгубеното време, за всичко, но най-вече за това, че разплака моите очи!
Красотата не е вечна и утре когато ме видиш с нея ти обещавам, че ще и завиждаш!
Забрави ме, скъпа.... всичко свърши между нас, не искам вече да те виждам!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??