Feb 11, 2022, 8:49 PM

Не казвай лека нощ 

  Poetry
152 0 0

Почти 3 сутринта е и правим всичко,

което можем за да не свърши този момент
Защото всеки път, когато съм с теб,
е всичко, което наистина искам да правя

 

Знам, че никога няма да проработи
Но какво, ако ще боли още една нощ?
Трябва да знам по-добре,
отколкото да искам докосването ти

Да те обичам не е здравословно, 

но една целувка на ден ще държи самотния далеч

 

Падам за очите ти, докато слънцето не изгрее
Когато слънцето се върне наоколо,
нека положиш глава на рамото ми
Губя представа за времето
Измислям причини да ни предпазят от тръгване
И ми кажи всяко едно чувство, което чувстваш
Продължаваме да се държим така, сякаш не го правим
Знай, че истината е, че всички те са извинения да останем тук заедно
Може да говориш за каквото искаш
Но, просто не казвай лека нощ

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??