Jul 3, 2014, 4:12 PM  

Не ме е страх 

  Poetry » Love
1066 0 2

ХАРЕСАЙ СТРАНИЦАТА МИ ВЪВ ФЕЙСБУК - http://facebook.com/ViorkViktorioPoetry 

 
Не ме е страх от прегръдките на самотата,
не се боя да съм сам в тъмна стая с тишината...
Страхувам се, че ще се върнеш някой ден
и отново ще поискаш да си с мен...

Не ме е страх, че няма да посмея да откажа,
не се боя себе си до болка с тебе да накажа...
Страх ме е, че след това от мене ще си тръгнеш
и ще трябва да те чакам пак да се завърнеш...

Не ме е страх сърцето си в дланите ти да оставя, да лежи...
Не се боя да ме рисуваш върху празни листи с твоите лъжи.
Страхувам се, че след теб не ще погледна друг
и завинаги ще остана да те чакам тук...

Не ме е страх дори смъртта си да поискам...
Както и не се боях в прегръдките на звяр да се притискам...
Единственото нещо, плашещо за мен, е този страх,
че в съзнанието си отново за миг те пожелах...

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??