Feb 21, 2007, 3:52 PM

Не ме поглеждай  

  Poetry
824 0 14
                   Не ме поглеждай с питащи очи,
                   едва ли в моя поглед ще откриеш,
                   това,което в мене се таи,
                   не ме поглеждай,просто говори ми.


                   И аз ще ти разкажа как денят,
                   изписва на небето твойто име,
                   и как когато спусне се нощта,
                   копнеейки за тебе аз заспивам.


                   И всеки път,щом чуя песента
                   на вятъра,със нея аз политам,
                   летя към теб,летя към любовта,
                   но никога не мога да те стигна.


                   Не ме поглеждай с питащи очи,
                   не ме поглеждай,просто говори ми,
                   не искам вечно с тебе да мълчим,
                   завинаги така ще се разминем.

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??