May 5, 2019, 9:41 PM

Не ме съди 

  Poetry » Other
556 0 2

            Не ме съди

 

Не ме съди защото ти не знаеш,

лесно е, опитай се да ме опознаеш.

Не ме съди, не ме познаваш ти,

не знаеш моите болки, радости, мечти!

 

Познавам миналото си, аз съм го преживял,,

борих се, падах, ставах, това съм го надживял!

Вечер лягам уморен след ежедневната борба,

с хора,проблеми и трудностите на деня!

 

Заспивам с усмивка,сънувам моите деца,

заспали пак сами,без мен, без приказка.

Събуждам се, усмихвам се и продължавам,

помагам на добрите хора и ги уважавам!

 

А той Живота си тече като една река,

като чесовник е, върти се неговата стрелка

Не ме съди защото само Бог съди на земята,

погледни себе си, опознай на човека душата!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??