Не ми липсваш ти,
липсва ми само част от теб.
Липсват ми устните, ръцете ти,
но не и ти.
Очите, защо не и погледа ти,
но ти... не.
Имам много вместо теб,
но къде са ръцете ти?
Къде е красивият ти смях?
Защо няма никой такъв?
Не ми липсват нощите.
Звездите са същите, луната е същата,
местата са същите...
Но не намирам устните ти,
а... тях най-обичах от целия твой свят.
Не ме боли спомена,
не чуствам самота,
но парят местата, където си докоснал.
Не ми липсва душата ти,
но ми липсва тялото ти - дело на дявола,
затова цяла горя... парят устните,
пари кожата!
Сега аз вече съм твое дело,
и ще изпепеля всичко, що се докосне до мен...
© Пандора All rights reserved.