Aug 22, 2013, 9:31 PM

Не ми се пише 

  Poetry » Phylosophy
698 0 2

Не ми се пише вече... и не зная
защо не идва онова перо.
Дали от всичко пошло се отчая
или пък просто чувства само зло?

Не ми се пише... Може би защото
видях, летях, и падах, и болях...
И може би пречупи се стеблото 
на бившата ми страст, любов и грях.

Не ми се пише... Някъде в ума ми,
една частица иска да крещи,
за чувствата, за битките големи...
... но вместо писък - само в мен боли.

Предадоха ме всички... с изключение
на този, който бди над нас сега...
И все е тъжно мойто изречение,
навярно аз предадох любовта.

Не ми се пише... Някога не вярвах,
че този ден ще дойде и при мен
едничка дума само ме зарадва,
човече... ти... бъди благословен...

© Чавдар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Само да да посмееш да не ти се пише, само да посмееш!
    Перото ти е благословено на теб, перото!
  • Не винаги имаме музи, а понякога трябва и да ги видим
Random works
: ??:??