Apr 12, 2006, 11:22 PM

Не мога без теб 

  Poetry
1229 0 2
Само мрака ме връща при тебе,
а когато затворя очи,
няма думи - единствено вятърът леден
пее пак за незбъднати мои мечти.

И ще слушам звука на дъха ти,
по кристално красиво небе,
във очите ти огънят пак ще изпрати,
в твоя смях ще потъна незнайно къде.

Ще докосвам горещата кожа,
ще се сгуша до тжойто сърце,
и ще чуя - "без теб аз не мога"...
погали ме отново...с ръце.

Нека заедно падат звездите,
с тебе заедно нека да сме,
и докрай ще съм с теб - ти опитай,
да направиш и крачка към мене поне!

© Ди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??