Feb 18, 2008, 5:53 PM

Не можеш 

  Poetry » Other
750 1 8

Не можеш да ме опознаеш ти, нали?

За теб съм всеки ден различна -

днес мога като сянка да съм аз,

а утре като слънце да сияя.

Днес мога силно и да те обичам,

днес мога нежни думи да шептя...

Но утре - утре да съм безразлична,

студена, ледена като скала!

Днес мога като детенце да се сгуша,

в твоята прегръдка топла и добра...

А утре мога да съм страшно силна,

да нямам нужда от теб и твойта топлина!

Не можеш да ме опознаеш ти, нали?

За теб съм всеки ден различна...

Коя ще избереш сега -

да бъда мила или безразлична?... 

© Теодора Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??