Jan 27, 2016, 7:51 AM

Не очаквай от мен любовта ми.. 

  Poetry » Love, Other
510 0 0

Нощта се спуска

А останах сама

Къде си сега

Отвръщаш на чужди покани

а най-близката остави.

Какво да правя, къде да се скрия

Кой да прегърна? 

Моята опора, а се оказах сама на пода...

Илюзия, представа май пак сама ще се справя

Но не очаквай от мен

Любовта ми!

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??