May 1, 2012, 7:55 PM

Не очаквам 

  Poetry » Love
691 1 2

Не очаквам да споделяш любовта ми.

Позволи ми просто да обичам!

В душата ми за тебе са събрани

рой нежности - със тях да те наричам.

 

Не искам да се чувстваш ангажиран

да ми отвръщаш мило - от любезност.

Безусловно, безрезервно ти щрихирам

красива безметежност и безбрежност.

 

На мен ми стига ти да се усмихваш

и слънце във очите ти да грее.

Да знаеш, че те мисля и ми липсваш,

и моето сърце с теб живее.

 

Да знаеш само... друго не очаквам.

Душата си пред тебе разсъбличам.

Да споделяш любовта ми - не очаквам.

Позволи ми просто АЗ да те обичам!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??