Feb 7, 2008, 9:27 PM

Не остарявай, любов 

  Poetry » Love
841 0 1

 

 

Не остарявай, любов

 

Една вълна на щастие ми ти донесе,

след нея друга - в люлката на любовта, ме ти понесе.

Попътен вятър пожелавам си за нас

и приливът на страсти - да бъде отлив на любовните контрасти.

 

Бъди до мен и с мисълта за мен заспивай,

събуждай се усмихнат,  защото щастие за теб ще дам.

С лъчите слънчеви, мило, те поздравявам

и светъл да е целият ти ден, пожелавам.

 

Очаквам срещата ни, скъпа, там, където

да те прегърна и притисна до сърцето.

Накарай го да бие до полуда, с импулсите на сладостта да тупти.

Онези спомени да възродим, с които

се влюбих в теб непринудено, открито!...

© Радост Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Онези спомени да възродим, с които

    се влюбих в теб, непринудено, открито!...

    ЕЕЕх, спомени, спомени, сладки спомени Разкошен стих!
Random works
: ??:??