Apr 21, 2010, 9:00 PM

Не плачи 

  Poetry » Love
919 0 6

Недей да плачеш, моля те, недей!
Сърцето мое плаче непрестанно.
Недей да плачеш, просто се засмей!
Душата ми не късай постоянно!

Недей да плачеш, че изплаках аз
очите си и те са вече сухи.
Аз сълзи нямам, нямам глас,
безмълвно плача със въздишки тихи.

Недей да плачеш, само запомни ме
и спомняй си за мен със обич ти!
Не се измъчвай, а в сърце си затвори ме
и пускай ме от там, щом заболи!

Аз моля те, очите избърши -
макар разплакани, да са красиви!
За всичко най-прекрасно помисли,
за миговете ни така щастливи!

Недей да плачеш, моля те, сега!
Усмивката ти искам да запомня.
Да бъде символ тя на любовта,
която винаги ще е изконна!

© Евгения Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??