Aug 5, 2012, 1:22 PM

Не покорство 

  Poetry » White poetry
555 0 2

Не се опитвай да обуздаеш вятъра в косите ми!

каза Тя...

 

 

 

 

Преди да срещне Него!

 

 

 

 

 

© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??