Aug 22, 2018, 12:02 PM

(Не)потребна 

  Poetry » Love
401 2 1

(Не)потребна

 

Можеш да ме хвърлиш, подминеш или изгубиш -

за тебе аз съм една непотребна жълта стотинка...

Но едни ден, когато щастие поискаш да си купиш,

да знаеш, че точно аз няма да ти достигна.

 

 

© Радослава Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??