Mar 24, 2007, 6:57 PM

Не се отчайвай 

  Poetry
1246 0 1

Не се отчайвай

В тъмната стая сам седиш
и безмълвно ти тъжиш.
Сълзи отронват твоите очи -
отново зарад нея плачеш ти.
Ранен до болка, тихо стенеш
и търсиш начин да не те боли,
но толко силно тя те е ранила,
че не спират твоите сълзи.
Седиш там и чакаш
някой над теб да се смили,
но не се отчайвай: ще дойде ден
и отново щастлив ще бъдеш ти!!!

© Стаси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??