Apr 26, 2013, 7:53 AM

Не се предавай! 

  Poetry » Other
531 0 0

Дори вятърът студен да те пронизва,

есента да чука на твоята врата,

усмивката си свята недей за миг да сваляш ти.

Всичко с красотата си огрей и сбъдни своите мечти.

 

Радостта дори и малка, важна е,

не я пропускай ти,

хората за грешките им не вини.

 

Безгрешни няма,

знаеш го, нали?

 

Ценностите светли, чисти запази,

нощта в топъл ден превърни 

и скъп човек за теб прегърни.

 

Не го пускай, не, дори за миг.

Не знаеш какво ще стане утрешния ден.

 

Любовта си искрена запази,

не позволявай на никого твоята усмивка да свали!

 

Обичай, без да питаш, обичай!

Любовта е сила!

© Ани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??