Nov 17, 2006, 11:57 AM

Не се завръщай! 

  Poetry
663 0 2
През Ада аз преминах,
сама много преживях,
от Господа се плашех,
Демона не приемах за враг.

От слънцето бягах,
мечтаех да е вечен мрак.
Това от теб изстрадах,
трудно оцелях...

Стени, врати, посоки...

бърках, но вървях...
Никога не се отказах,
и сам-сама успях!
Сега защо се връщаш
в моя розов свят!?
...отново да ме объркаш
и да предизвикаш грях?...

......

Сега ти връщам всичко,
което ти ми подари.
Сега ти връщам всяка болка
и погубените ми от теб мечти...

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??