Feb 4, 2010, 11:45 AM

Не ще заспя 

  Poetry » Other
591 0 5

И тази нощ не ще заспя –

притихнала във твоите обятия.

Ръцете ми, по-буйни от преди,

ще те откриват и ще те гадаят.

 

И тази нощ не ще заспя,

разкъсвана от сълзи и ридания.

Очите ми, по-тихи от дъжда,

ще те застигат, и ще те омайват.

 

И тази нощ не ще заспя-

непримирима, тъжна, безпричинна.

И мислите ми – в бурното море,

на лястовица бяла ще приличат...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??