Feb 21, 2006, 1:32 AM

Не си живял напразно... 

  Poetry
785 0 2

 
***

Докато мигнеш три пъти и музата я няма,

не се отчайвай, а пиши - далеч не ще избяга.

Докато мигнеш три пъти - животът отлетял е,

не се отчайвай, не тъжи - пред теб е времето безкрайно.

Дори и само това да разбереш не си живял напразно...

                                                       23.05.2004г.

 

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??