21.02.2006 г., 1:32 ч.

Не си живял напразно... 

  Поезия
782 0 2

 
***

Докато мигнеш три пъти и музата я няма,

не се отчайвай, а пиши - далеч не ще избяга.

Докато мигнеш три пъти - животът отлетял е,

не се отчайвай, не тъжи - пред теб е времето безкрайно.

Дори и само това да разбереш не си живял напразно...

                                                       23.05.2004г.

 

© Атанас Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??